2015 m. spalio 31 d., šeštadienis

Langai

Taigi pasirinkti pvc gelan s9000 langai su 52mm stiklo paketu. Langai sumontuoti tiesiai ant xps sluoksnio, sonai ir virsus tvirtintas per perforuotas cink. plieno ploksteles savisriegiais. Durims apacioje irengti stiklo pluosto laikikliai.

Langai tai labai smagus momentas, jau namas į namą panašesnis, vidui vėjau nebesiauti, įsirengiau laikiną apšvietimą taigi darbuotis jeu galima neatsižvelgiant į oro sąlygas bei paros laiką, kad tik noro būtų :)





 Kampinio lango kaip ir norįjau be rėmo kampe, bet kad tokio lango kaina kaip visų kitų kartu sudėjus.. tai gal tiek to :).

 








Nors jokių incidentų nebuvo, net kai vagonėlį su visai įrankiai kelioms dienoms buvau pamiršęs užrakint ir duris atlapojęs palikau, thu thu thu, tačiau taip pat įrengta mišri AS GS signalizaciją ir visas turtas nuo šiol yra saugomas :).







13 komentarų:

  1. Atsakymai
    1. Nemanau, kad verta lyginti, kiekvienas projektas plius minus individualus. Pvz mes dėjom lameles fasadui, bet palikom plastikinius langus. Kaimynas be jokių žaliuzių dėjosi, bet medinius langus, jam kaina dar kitokia..

      Panaikinti
  2. Atsakymai
    1. Kaip nustatei normali ar ne, nežinodamas bent jau kvadratūros?

      Panaikinti
  3. Pas mane taip pat šie langai. Kol kas viskas ok. Jei ne paslaptis, kodėl būtent šiuos pasirinkai? Dabartiniai blog'eriai kažkaip net nesvarsto gealanų, kiek pastebėjau :)

    Ir pastebėjimas dėl kampinio lango... angokraštis užstoja didelę jo dalį. Matyt reikėjo arba daryti platesnį, arba du atskirus langus. Būtų ir pigiau, ir šviesos daugiau.

    AtsakytiPanaikinti
  4. 😊 is kurios puses angokrastis ji uzstoja? Koki reikejo toki ji padariau, tikrai nekyla minciu kad kitaipbreikejo daryt.. 😊

    O del langu pasirinkimo, uzkausimus daug kam siuntinejau, sitie pasirode tinkamiausi tai ir emiau, perdaug nei gilinausi nei rinkausi...
    Nors seip visi tie langai panasus su savo + ir - kas ten tokio labai blogo ar gero gali but.

    AtsakytiPanaikinti
  5. O visdėlto koks langų plotas? apytiksliai

    AtsakytiPanaikinti
  6. Įdomu kiek kainuotų tik stiklo paketų keitimas? Nes pas mane tai langai kaip ir geri, tik stiklo paketai jau pasidarė pralaidūs.

    AtsakytiPanaikinti
  7. O koks tolesnis planas, kaip tuos langus apsaugoti nuo vagių ir saulės spingulių? :) Ar turit kokių planų? Kaip tik susidūriau su ppanašia bėda, tai dabar žiūrinėju įvairius variantus žaliuzių bei roletų

    AtsakytiPanaikinti
  8. Statybos visada yra gerai, o dar geriau, kai nereikia pačiam išvežti statybinių atliekų galima išsinuomoti

    AtsakytiPanaikinti