2013 m. gegužės 1 d., trečiadienis

Nauja darbų savaitė

prasidėjo va taip :) paskambino dar 7:30, atveš žvyriuko betonovimui, nulekiu laukiu, atvežė... tik vairuotojas dar neatsibudęs matyt buvo, "biški" nepataikė į keliuką, užtai pataikė ant kanaliacijos šulinėlio (šulinėlis po ratu), tai mašiną pavyko ištraukti tik apie 17 val, kai traktorius iškasė zvyrą, kitas dyydelis vikšrinis išvilko, žyvro man neliko, "suėjo" keliuko ir gatvės remontui, kanalizacijos šulinuko aptikti nepavykos, kažkur giliai sulaužytas, kitam šulinuke pilna vandes tai sulaužyti ir vamzdžiai. Na nemano šulinys, galės važėjai su tinklų rangovais aiškintis...



Vakar iš šiandieną pasistumėjau nemažai su sienomis, susistačiau daugiau nei pusę perimetro ir dalį vidinių sienų, suvaržiau letomis, pradėjau klot armatūrą, jin žaltys S500 labia problematiškai virinasi, vis atsikabina, tai pradėjau raišiot, na užima nemažai laiko tas knibinėjimasi, ne "pagal" mane, man patinka kai rezultatas iškat matosi, nu bet ką - suraišiosiu.. :)




Aj, dar lyrinis nukrypimas, kad daugiau foto būtų :), gal tokių ir dažniau bus, foto iš "tikro darbo", pirmadienį teko per kelis objektus prasukt - mano šedevrai :d






3 komentarai:

  1. Biški maišosi nuotraukos, kur kurios..

    AtsakytiPanaikinti
  2. Negalvojai frezuoti griovelių polistirole, kad geriau betonas laikytu šiltalą? Kokie naudojami klijai suklijuoti ruošiniui?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Frezuot negalvojau, ir taip sunku atpėšt polistirolą kaip betonas prikimba..
    Klijus bandžiau visokius kokius radau prikt, t.y 3 rūšių :) cersanit CT84 patys geriausi ir brangiausi - gerai prikimba iškart, tirštesni nei kiti ir sustingę čiut kietesni.
    Penosil fix foam, biški skystoki, buvo vėjuota viena dieną, tai vertikalios btiaunos kol iš viršaus neprispaudi kitu lapu vis nenorėjo laikytis.
    Tekapur rodos taip vadinasi, labai lipnios, bet skystokos, užtai pigiausios (beveik 2k. pigesnės nei CT84). Sustingusios tarpinis variantas tarp penosil ir ct pasirodė..

    AtsakytiPanaikinti